dilluns, 29 d’agost del 2011

Obertura

Molts dels qui em coneixeu sabeu que tinc opinions diverses sobre la societat i el temps que ens ha tocat viure. Tinc opinions de tota mena sobre temes socials, sobre política, sobre economia, sobre història... I m'agrada compartir-les, debatre-les i construir més idees i més discurs.

Alguns em deien que, tal com sóc, seria bo que obrís un blog. Una via per a exposar i difondre totes aquestes idees, obertes a tothom, per tal que tothom pogués conèixer-les i compartir-les (o rebatre-les).

..Però sempre feia el ronsa. Al capdavall, la gràcia del blog és que et llegeixi molta gent, i em temia que em llegiria poca gent. De fet, hi ha centenars de blogs semblants, per tant... Què hi he d'anar a fer, jo, al món internètic?

De tota manera, sempre surten temes de què parlar. Sempre! Coses que volem comentar; coses que ens indignen per la mesquinesa de qui les fa; coses que, si hi reflexionem, podem ajudar d'altres a avançar, a pensar, a veure-hi millor... La societat actual; la política catalana, espanyola i europea; l'economia... tot volta a un ritme trepidant! I ens ho hem de perdre?

Per això obro el blog. Perdoneu d'entrada si qualsevol cosa que dic no és el que esperàveu. Però ja tindreu ocasió de retreure-m'ho...

Ens veiem al pròxim apunt!

9 comentaris:

  1. Sempre hi ha paraules que arriben a algú, per tant, sigui un o centenars els que et seguirem, l'important és que ens agrada!!!!
    Una abraçada!!!
    Jo també tinc un blog, i com que és casa meva, escric el que vull, i a qui no li sembli, que no hi entri!!!!
    Lídia

    ResponElimina
  2. Uf, bé, gràcies... El teu missatge és allò de "sempre hi ha algú". Ens veiem!

    ResponElimina
  3. Hola Xavier.

    Jo també et llegiré.

    I algun dia, seguiré escrivint al meu bloc.

    Salut

    Joan

    ResponElimina
  4. Xavi, felicitats per la iniciativa! Jo sóc de les que espero amb candeletes les teues reflexions, comentaris i opinions...
    Una abraçada des dels Pirineus!

    ResponElimina
  5. Felicitacions per haver fet el pas! No et comentaré gaire, em penso, perquè ho faig poc, però segur que t'aniré llegint.

    pere

    ResponElimina
  6. Xavier, la clientela te l'has de guanyar! Amb constància i qualitat. No crec que tinguis problemes per aconseguir-ho!

    ResponElimina
  7. Hola, Xavi, quina alegria, no me'n vas dir res, l'altre dia, d'això. Vaig rebre l'avís que obries la paradeta quan estava de vacances, pel mòbil, i fins avui no he pogut fotre-hi el nas. La primera entrada que he llegit -amb fruïció- és l'última que has publicat, i m'ha recordat que vam parlar-ne a la sobretaula, d'això dels neologismes calcats de l'espanyol.

    Res, que he xalat de valent, llegint, des de la meva ignorància en la matèria, la teva opinió erudita i el teu discurs brillant i esmolat. Continuaré, doncs, fent-te un marcatge constant, que espero que no em costi cap "tarja" d'amonestació!

    ResponElimina

Tota opinió serà benvinguda, incloent-hi (més ben dit: sobretot) la discrepant; sempre, és clar, que sigui respectuosa amb tothom.