dilluns, 15 d’abril del 2013

PSC, JSC, monarquia, república... senyors, en què quedem?

Mentre en Pere Navarro (primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)) demana que el rei Joan Carles I abdiqui i cedeixi el tron a son fill Felip per tal d’enfortir la monarquia espanyola i així encetar una nova Transició (20-2-2013, vegeu la notícia del 324.cat), la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) -branca juvenil del PSC-, amb motiu del 14 d’abril (aniversari de la Segona República Espanyola), reclama que cal anar cap a una nova república espanyola per asuperar una institució, la monarquia, que no para de desacreditar-se”.

Veam, senyors del PSC i nanos de la JSC: en què quedem? I el concepte coherència?

I encara pretenen posar-se al capdavant de la nostra societat...

1 comentari:

  1. És molt fàcil d'entendre. Parteixes d'un error. Tot i que la JSC està vinculada al PSC, l'organització té els seus propis fòrums i orgàns decisoris, en els quals els joves socialistes es posicionen -i la posició no té per què coincidir-. Crec que aquest factor diu molt, no? No sempre les "branques juvenils" -com tu esmentes- diuen i fan el que el seu partit homòleg diu i fa... Sense dubte, de la JSC es pensa que la posició del partit és equivocada, i s'ha fet saber en més d'un cop. Vegi's un exemple: http://www.jsc.cat/noticia/la-jsc-reivindica-la-necessitat-de-reiniciar-ho-tot-i-fer-la-transicio-cap-a-la-3a-republica

    Per cert, suposo que l'expressió "nanos" no està posada amb mala llet. Denota falta de respecte envers la gent més jove.

    ResponElimina

Tota opinió serà benvinguda, incloent-hi (més ben dit: sobretot) la discrepant; sempre, és clar, que sigui respectuosa amb tothom.